If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес на светофара до OMV след тунела в Люлин, беше засечен колега със сива 156 седан, номера беше РА...... Мисля, че имаше и червен стикер на задното стъкло.
Днес засечени две клубни колици. Пред мол Сердика сина 145-ца 5859 или нещо такова. От цариградско до раковска покарах зад червена 155-ца, но не помня номера. И двете със стикери
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Днес засечени две клубни колици. Пред мол Сердика сина 145-ца 5859 или нещо такова. От цариградско до раковска покарах зад червена 155-ца, но не помня номера. И двете със стикери
145-цата е по-по-бившата кола на Мъри.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
В 12.30 на Симеоновско шосе на светофара на А2 тъмна (мисля черна) 145 -ца със клубен стикер и ако не се лъжа странично разположен номер на предната броня?
Малко по късно сива 156 - ца с голям кулер и стикер от итал феста на стъклото на задната врата засечена на Дойран до поликлиниката?
Днес видях двама "колеги" със спортвагони... Единия не спази предимство при ляв завой (не пусна завиващите надясно, които идваха отсреща с мен начело), втория се шмугна в дясна лента без никакво предупреждение (мигачи знам, че алфите имат) и на жълто с преобладаващ червен отенък продължи направо от лента, предназначена за завиване надясно, след като насмете няколко коли (пак с мен начело)...
И защо не си карахте предишните германски коли..? Поне хората знаят да бягат от такива а сега с тия алфи обърквате другите и може някой наистина да пострада!
Към 19:30 на Цвети колата беше с отворен капак на Раковска. Спрях евентуално да помогна, ама докато слеза, капакът беше затворен и няколко секунди по-късно отпраши.
Comment